Carbuloss

Carbuloss is een nieuw en revolutionair product met verbluffende resultaten. Het product is afkomstig uit de Verenigde Staten en daar enorm populair. Heel verklaarbaar omdat de resultaten van mensen die het Carbuloss gebruiken enorm positief zijn. Op deze pagina leest u hoe Carbuloss werkt, waarom het zo effectief is en leest u ervaringen van gebruikers.

Carbuloss hoe werkt het?

Een extract van (witte) nierbonen is het geheim van Carbuloss (Fabenol Max). Men noemt dit extract ook wel Fabenol Max. Het zorgt ervoor dat verkeerde koolhydraten niet in uw spijsvertering worden opgenomen. Dit doordat de natuurlijke stoffen gericht zijn op het voorkomen dat zetmeel afgebroken wordt tot suikers. De zetmeel blijft daarmee intact en kan daarom gewoon uw lichaam weer verlaten op een natuurlijke manier. Verkeerde koolhydraten zijn de zogenaamde snelle koolhydraten. Dit zijn de koolhydraten die uw bloedsuiker snel doen stijgen. Diëtisten, voedingsdeskundigen en doktoren zijn het er allemaal over eens dat dit niet wenselijk is. Wilt u gezond eten dan is het noodzakelijk uw bloedsuiker op peil te houden en niet teveel laten schommelen.

U denkt waarschijnlijk alles leuk en aardig maar waar blijven die verkeerde koolhydraten dan? Nou eigenlijk is dat heel simpel te beantwoorden. De verkeerde koolhydraten worden op een natuurlijke manier uitgescheiden uit u lichaam zonder dat u het in de gaten heeft. Het gaat namelijk gewoon mee met andere afvalstoffen die uw lichaam afvoert. Wel zult u waarschijnlijk wat vaker naar het toilet moeten.

Carbuloss gebruiken

U kunt Carbuloss gebruiken door een half uurtje voordat u gaat eten een supplement in te nemen. Carbuloss kunt u voor drie keer per dag innemen. Het beste kunt u Carbuloss dan ook gebruiken voor het ontbijt, lunch en avondeten. Voor het beste resultaat gebruikt u Carbuloss zo’n 2 tot 3 maanden. Het is een natuurlijk product en daarmee niet schadelijk voor uw gezondheid. De fabrikant raadt wel af Carbuloss te gebruiken als u jonger bent dan achttien jaar, zwanger bent of allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Twijfelt u dan kunt u altijd uw arts vragen.

Hoe haal ik optimaal rendement

Om optimaal rendement uit Carbuloss te halen kunt u naast het gebruik de volgende tips toepassen:

 • Eet bruin brood in plaats van wit. Bruin brood en dan vooral volkoren bevat veel vezels, werkt daarmee verzadigender en is dus ook gezonder dan witbrood.
 • Slaap voldoende, rust goed uit. Voldoende rust is cruciaal om u fit en gezond te voelen. Hoe beter u zichzelf voelt hoe beter uw lichaam functioneert. Als u zich moei voelt is de verleiding ook groter om ongezonder te eten.
 • Beweeg voldoende. Op deze website zijn diverse eenvoudige manieren beschreven om snel calorieën te verbranden door te bewegen. Zorg dat u regelmatig een half uurtje intensief beweegt en breng daarin regelmaat aan.
 • Eet voldoende fruit. Pas daarbij op met teveel fruit, want ook teveel fruit is slecht. Probeer vooral traditioneel fruit te eten zoals sinaasappel, appels, peren, banaan etc.

Onderzoek naar de werking

Er is een klinisch onderzoek uitgevoerd onder mensen zonder en mensen met overgewicht. Voor beide soorten mensen is vastgesteld dat Fabenol Max voorkwam dat overtollige koolhydraten werden opgenomen in het lichaam. Ook verminderde Fabenol de stijging van het bloedsuikerpeil. Het is geen wetenschappelijk onderzoek geweest maar dat de stof werkt is wel degelijk aangetoond.

Ervaringen van gebruikers

De ervaringen van gebruikers zijn overwegend positief. De beste ervaringen worden gerealiseerd door Carbuloss te combineren met een eiwitdieet. Een aantal mensen geeft aan geen effect te hebben gehad op het overgewicht. Een aantal mensen heeft het product heel kort gebruikt (1 week) en ervaren geen effect. Mensen die langer gebruiken zien wel veelal resultaat. Ook geven gebruikers aan een positieve combinatie te hebben gevonden met Lipo 13.

Carbuloss voordelig bestellen

Bestel direct via onderstaande link. U bestelt bij een officiële drogisterij met een thuiswinkelwaarborg keurmerk. Naast dat u bestelt bij een betrouwbare partij bieden ze Carbuloss aan tegen een uiterst scherpe prijs en met een flinke korting zonder verzendkosten. Krijg Carbuloss binnen 24 uur in huis en u wint eindelijk de strijd tegen de overtollige kilo’s!

Super tip!

Wilt u nog meer effect met Carbuloss. Gebruik de supplementen dan in combinatie met een koolhydraten arm (eiwit)dieet. Ook al gebruikt u geen dieet, probeer wel op uw voeding te letten. Carbuloss is geen vrijbrief om alles te eten wat los en vast zit. Probeer dan ook gezond te eten. Dat wil zeggen dagelijks brood, melk, zuivel, aardappelen/rijst, groente, fruit en een stukje vlees.

 

3 Responses to Carbuloss

 1. chantal schreef:

  K vraag me af hoe je carbuloss en lipo 13 in combinatie moet gebruiken…
  Op alle sites staat alleen hoe te gebruiken per product.

  Maar als je allebij heb, hoeveel moet je er dan innemen…en op welk moment van de dag??
  K hoor er graag wat van

  Gr

  • admin schreef:

   Je kunt ze gewoon naast elkaar gebruiken en daarbij de individuele instructies per product volgen. Zowel Carbuloss als Lipo 13 neem je 30 minuten voor het eten in dit kan dus gelijk tijdig.

   Hoop dat je zo voldoende info hebt anders hoor ik het graag.

 2. kees schreef:

  Ik heb van ieder een pot besteld maar moet ik van beiden 3 maal daags 1 slikken
  voor de maaltijd of is van beiden 2 maal daags ook genoeg?

  Op de site van dr oz vind ik hier niks over helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *